Kaarma kirikuõpetaja hakkas äri ajama (11)

EELK Kaarma Peeter-Pauli koguduse õpetaja Hannes Nelis asutas koos abikaasaga ettevõtte Nelis Grupp OÜ.

“See on kummaline või hämmastav küll, et kirikuõpetaja tegeleb ka teiste asjadega, aga nii see on,” ütles Nelis Grupp OÜ juhatuse liige Hannes Nelis, kes jumalasõna kuulutamise kõrval tegeleb ettevõtlusega oma kinnitusel pigem hobi korras. “See on meie perekonna ettevõtmine ega ole kogudusega üldse seotud,” lisas ta.

Kuna ettevõte on alles hiljuti asutatud, ei tahtnud Hannes Nelis selle tegevusest praegu pikemalt kõnelda. Selgus vaid, et ettevõttel on välispartner ja ettevõte tegeleb ühe asjaga, mis on seotud 95 riigiga.

Saarte Häälele on teada, et Nelis Grupp OÜ taotles veterinaar- ja toiduametilt luba toatemperatuuril hoitava toidu (makaronitooted, kohv, tee ja toidulisandid) jaemüügiks elamuhoones.

Print Friendly, PDF & Email