Diva on näidanud vähem filme, kui kokku lepitud (8)

Kuressaare linnapea Mati Mäetalu saatis ettekirjutuse Diva ööklubi haldava Kuressaare Ööklubi OÜ juhatuse liikmele Antti Mikael Lainele, kuna Divas on näidatud vähem filme, kui sõlmitud leping ette nägi.

Lepingu järgi pidanuks Diva korraldama kinoseansse vähemalt 10 korda igas nädalas 8 kuu jooksul ja 6 korda igas nädalas 4 kuu jooksul, s.o 450 seanssi aastas. Diva aruandluse kohaselt on aga 2011. ja 2012. aastal olnud 135 seanssi vähem.

Kino Diva peab lepingu kohaselt näitama filme 1. maini, kuid linnavalitsus pakkus, et Diva korraldaks filmide näitamist mõnda aega ka pärast seda kuupäeva või hüvitaks täitmata kohustuse rahaliselt 1914 euro ulatuses.

Diva esindaja Kristjan Lillimägi teemat Saarte Häälele kommenteerida ei soovinud.

Filmide näitamise kohustuse võttis Kuressaare Ööklubi OÜ endale 2002. aastal, kui linnavalitsus müüs osa kultuurikeskusest firmale.

Print Friendly, PDF & Email