Abiturientide ball: noored oskavad ja tahavad tantsida (FOTOD)

Abiturientide ball noored oskavad ja tahavad tantsida

BALLIL: Õhtujuht Helerin Raunat hoiavad kätel Martin Õisnurm (vasakul) ja Martin Paalits Kuressaare gümnaasiumist. Foto: Alar Truu

“Miski pole surematu, ajahambast purematu,” alustasid õhtujuhid Karli Jakunin ja Helerin Rauna reede õhtul traditsioonilist abiturientide balli, seekord siis Kuressaare kuursaalis.

Tänavuse miss abituuriumi tiitli sai Eliise Hoogand Saaremaa ühisgümnaasiumist ja mister abituuriumiks tunnistati Ulvar Vahter Kuressaare gümnaasiumist. “Meie, 2013. aasta Saaremaa abituriendid peame kalliks oma koole, kus me hariduse oleme saanud. Me peame kalliks oma vanemaid, kes meid inimesteks on kasvatanud. Me oleme tänulikud oma õpetajatele, kes meile hariduse on andnud,” laususid miss ja mister abituurium kogu abituuriumi nimel vannet lugedes.

KG huvijuht Anneli Meisterson ütles, et kui kõlas avavalss, oli tantsupõrand kohe noori täis. Noored tantsisid innukalt kuni keskööni välja. Meistersoni sõnul oli kuursaal peokohana oma erilise aura ja suupistetega väga tasemel.

Väga rahule jäi ka SÜG-i huvijuht Diana Õun: “Toredad lapsed, tantsisid palju, maitsvad suupisted, lahke pererahvas, hea tantsumuusika. Ühesõnaga – olin õnnelik, et sain olla klassijuhatajana noorte ilusate inimeste seas.”

Suupistetest pakuti peedi-kitsejuustu-bruschetta’sid, kukeseene-quiche’i, kalaäkist röstsaial, pardiconfit’d sibulamarmelaadiga, trühvleid jm. Suupisteid tutvustas kuursaali sous chef Juss Lindmäe.

Esinejaid oli ballil nii KG-st kui SÜG-ist. Tantsuks mängis ja laulis Taniel Vares ja kitarril saatis Toomas Tang. Ballil osales 95 abiturienti. Balli korraldamist toetas Saaremaa omavalitsuste liit.

Print Friendly, PDF & Email