Teatri eelteade: Head isu, näljased!

head isu näljasedSee Komöödiateatri etendus koosneb kahest loost, mida ühendab nii tähtis asi iga inimese elus nagu söök. Esimese tegevus toimub üksikul saarel, kus nälg võtab silmanägemise ära ja eestlase ainsaks toiduks on teine eestlane. Teises loos on aga süüa nii palju, et selle vastu polegi enam huvi ja janunetakse hoopis raha, võimu ja asjade järele. Eesti elu ilu ja valu lahkavad naisminister, tema meessekretär, nudist, meediamogul, ravimite maaletooja, moelooja, kreeklane ja teised. Loomulikult ei puudu armastus ja muud kired.

Teksti kirjutas Peep Pedmansonja kujunduse tegi Riina Vanhanen. Mängivad Anne Paluver, Henrik Normann, Merca, Tarvo Krall või Aleksander Ots, kes teevad kokku 12 erinevat rolli!

„Head isu, näljased!“ etendub Orissaare Kultuurimajas 13.04 (tel 45-45160),  Kuressaare Linnateatris 14.04 (tel 45-33222) ja Salme Kultuurimajas 15.04 (45-71650), algus kell 19. Kuressaares 14.04 kella 15-ks planeeritud etendus jääb ära, piletid vahetatakse ümber õhtusele etendusele või ostetakse tagasi.

Print Friendly, PDF & Email