Kuressaarde tahetakse rajada surfikool (13)

MTÜ Saare Surf taotleb EAS-ilt regionaalarengu toetust Saaremaa esimese surfikooli avamiseks.

Saaremaa surfikoolile on planeeritud Kuressaare supelranda ehitada teisaldatava ehitisena aastaringselt kasutatav hoone koos terrassiga. Lisaks on kavas elektri-, vee- ja kanalisatsiooni-trasside rajamine. Projekti kogumaksumus on 36 698 eurot.

MTÜ Saare Surf juhatuse liige Marko Kesküla märgib rahataotluses, et surfikooli eesmärk on mitmekesistada maakonna elanike aastaringsete merega seotud harrastuste võimalusi selliste spordialadega nagu lohesurf, aerusurf ja talvine lohesurf. Praegu vastavad regulaarsed treenimisvõimalused Saare maakonnas puuduvad.

Rajatav Saaremaa surfikool asub Kuressaare uue tennisehalli, peagi renoveeritava staadioni ja jahisadama vahelisel puhkealal Kuressaare supelrannas.

Print Friendly, PDF & Email