Tamsalus tapeti julmalt nooruke saarlanna (17)

Eile hommikul kella 7 ajal leiti Lääne-Virumaalt Tamsalust terviserajalt 15-aastase neiu noahaavadega laip. Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Katri Krall ütles Saarte Hääle, et neiu oli pärit Saaremaalt. Täpsematest kommentaaridest keeldus ta, viidates uurimisele.

Virumaa Teatajani jõudnud info põhjal oli neiu internetis tutvunud noormehega, kellele ta koolivaheajal külla sõitis. Paraku olla noormehe vanem õde sealkandis tuntud “tegija”, kes on korra juba tapmise eest kinni istunud.

Eile peeti mõrvas kahtlustatuina kinni 15-aastane nooruk ja 33-aastane naine. Nende vahistamine otsustatakse pärast ülekuulamist, ütles Krall eile.

Kriminaaluurimine algatati karistusseadustiku mõrva käsitleva paragrahvi alusel.

Mõrvas süüdimõistmise eest on võimalik määrata 8–20 aastat või eluaegne vangistus. Alaealisele saab säärase kuriteo eest mõista maksimaalselt 10-aastase vangistuse.

Print Friendly, PDF & Email