Saaremaa Päiksele registreerus 7 võistkonda

Kohalike noorte äriideede konkurss Saaremaa Päike 2013 kuulutati välja jaanuari algul ja võistlusele olid oodatud kõigi kuni 24-aastaste noorte säravad ideed. Sel esmaspäeval kukkus konkursile registreerumise tähtaeg ning Saaremaa ettevõtjate liidu (SEL) kui konkursi ühe eestvedaja andmeil oli huvilisi hulgaliselt.

SEL-i juhatuse assistent Kristi Steinberg kinnitas Saarte Häälele, et esmaspäevase seisuga oli registreerunud seitse võistkonda. Steinberg arvas, et kindlasti on veel ka hilinejaid. “Praegu tundub, et on päris mitmeid põnevaid ideid ja konkurents tuleb üsna tihe,” tõdes ta. Hea meel on korraldajatel Steinbergi sõnul selle üle, et tänavu on äriideede konkursile registreerunud ka nende koolide õpilased, kes varasematel aastatel osalenud ei ole.

Konkursi järgmine üritus ehk nelja Saaremaa ettevõtte külastamine toimub projektis osalejatele 28. märtsil ning 1. aprillil saab teoks ettevõtlusõhtu. Oluline kuupäev on Kristi Steinbergi sõnul ka 5. aprill, mil oma äriidee tuleb korraldajaile edastada etteantud vormis.

25. aprillil on suur konkursi lõpuüritus Privilege’i klubis, kuhu on oodatud nii konkursil osalejad, juhendajad kui ka lihtsalt uudistajad.

Print Friendly, PDF & Email