Kurevere tallis toimus esimene talvine hobusõu

Kurevere tallis toimus esimene talvine hobusõu

Foto: Miina-Eliise Udeküll

Laupäeval toimus Kihelkonna vallas Kurevere tallis “Hobu-show kõigile”, kus oma kavadega esinesid Reinu ratsatalu noored. Tüdrukud tegid hobuste seljas mitmesuguseid trikke, pisikesi hüppeid ja näitasid ilusat kadrilli.

Kui kavad olid lõppenud, said publikuks olnud lapsed ise hobuse selga istuda ja ka reesõitu proovida. Esinema olid tulnud ka Pind Päkka line-tantsijad, kes lumest ja külmast hoolimata tantsisid kolm väga toredat tantsu. Et külm ei hakkaks, õpetas line-tantsijate õpetaja Külli Teinberk ühe hoogsa ja lõbusa tantsu kõigile.

Ürituse korraldasid kolm 15-aastast tüdrukut Mari-Ann Udeküll, Kristel Käsk ja Kairi Lonks noorteprogrammi ENTRUM raames.

Pildil trikitavad hobuste seljas (vasakult) Kristel Käsk, Marii Michelle Mölder, Hanna Maria Mölder, Kairi Lonks, Britta Sillaots, Mari-Ann Udeküll.

Mari-Ann Udeküll

Print Friendly, PDF & Email