Taasavastatud ravimuda

Tänasest lehest saame lugeda, et uue müügijuhi saanud Saaremaa SPA Hotellides tahetakse uuesti au sisse tõsta ravimudavannid ja raviturismi võimalused laiemalt.

Hoolimata sellest, et järgmisel aastal tähistatakse 190 aasta möödumist esimese mudaravila avamisest Kihelkonna lähedal, vajus vahepealses spaade rajamise tuhinas selline väärtus nagu Mullutu lahe ravimuda peaaegu unustusse.

On tore, et Rüütli spaas saab torust alla basseini liuelda. Ning Grand Rose annab oma saunade rohkuselt kas või Vana-Roomale silmad ette. Kuid selliseid teenuseid pakub iga veekeskus.

Positiivne on seegi, et raviturismist rääkides mõeldakse taas ka kohalikele elanikele. Päevase ravipaketi hind on lubatud kujundada piisavalt soodsaks, et saarlased saaksid kodusaarelt lahkumata ravida oma valutavaid liikmeid mudavannis, nautida massaaži ja soolakambrit.

Tänase lehe pommuudis on aga kindlasti see, et Kärla vallajuht Villi Pihl loobub oma kohast vallamajas ja läheb raviturismi ärisse. Usutavasti spaad vaid võidavad sellisest muudatusest. Mis saab nüüd aga Kärla vallast?

Print Friendly, PDF & Email