Lauritsas olid koristustalgud (1)

Lauritsas olid koristustalgud

Foto: Sander Ilvest

Eile hommikul olid kõik vabatahtlikud abilised oodatud eelmisel neljapäeval põlenud Lauritsa varjupaika koristama. Vabatahtlik diakooniatöötaja Silvi Vipre andis ka koguduse õpetajale Anti Toplaanele pesunuustiku pihku.

Kella 11 ajal päeval toimetas varjupaigas kümmekond vabatahtlikku. Paraku oli kahjutuli teinud põhjaliku laastamistöö ja seda, mida koristada, eriti ei olnudki. Üllataval kombel oli tulest puutumata jäänud kunstnik Endel Loo poolt varjupaigale annetatud puitaltar. Ja tahmunud kell mõõtis seinal hoolsalt aega edasi.

Anti Toplaan tänas tublisid abilisi ja palus lehes avaldada täpsustuse, et varjupaigale saab raha annetada EELK Kuressaare Laurentiuse koguduse arvelduskontole 221018224822 Swedbankis.

Print Friendly, PDF & Email