Kuressaare linna kristlike koguduste vaimulike üleskutse (2)

Tunneme muret meie noorsoo heakäekäigu pärast ning soovime noori kaitsta kahjulike sõltuvuste eest. Samuti peame vajalikuks tagada linnaelanikele turvalisus ja öörahu ning ööklubide töötajatele inimlik töörütm ja meie linnale hea maine.

Nendest põhjustest lähtuvalt esitame üleskutse sulgeda ööklubid ja baarid hiljemalt kell 3 ja lõpetada alkoholimüük vähemalt tund aega enne seda – kell 2 (nagu on sätestatud põhjanaabrite juures Soomes).

Kutsume noori üles

– märkama alternatiivseid meelelahutusvõimalusi noorteorganisatsioonides ja klubides ning neid ise vastavalt vajadusele juurde looma;

– mõtlema oma ja tulevase põlve heaolule ja tervisele, et nad harrastaksid oma meelelahutuslikes tegevustes sportlikku ja tervislikku eluviisi.

Print Friendly, PDF & Email