Selver läheb enne uue osa avamist ajutiselt kinni (12)

Juba mõnda aega on Saare Selveris käinud laiendustööd, tänu millele muutub kauplus aprilliks tublisti avaramaks ja ruumikamaks. Kui seni on saadud ehitustöid teha kaupa osaliselt ümber paigutades, siis vahetult enne uuenenud kaupluse avamist tuleb uksed klientidele ajutiselt siiski sulgeda.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ütles Saarte Häälele, et ta saab küll kinnitada kaupluse ajutist sulgemist lähiajal, kuid täpset kuupäeva praegu veel öelda ei oska. Suurte ümberkorraldustega muutub Saare Selveris avalike suhete juhi sõnul sedavõrd palju, et kõige kirjeldamine läheks pikale. Üks mis kindel – oma senisele kohale jääb vaid jookide osakond, kõik muu kolib. Muu hulgas muutub ka kassaliini asukoht.

“Eelkõige tuleb Selverisse juurde liikumisruumi ja riiulipinda, et ostlemist mugavamaks teha,” sõnas Vilu. Laieneb pea kogu toidusortiment, lisandub nii lihatooteid, piimatooteid, juustu-, kala-, muna-, kondiitritooteid ja saiakesi kui ka jooke ja palju muud.

“Uue asjana tuleb ökotoodete riiul ning märkimisväärselt täieneb tervisekaupade, maailma köögi toodete ja maitseainete valik,” kergitas Annika Vilu uuenevalt Selverilt veidi saladuseloori. Tööstuskauba osakaal kaupluses ei kasva, sest Saare Selveri püsi-kliendid käivad Vilu sõnutsi poes ikka peamiselt toidu- ja joogivarusid soetamas.

Kogu selle ulatusliku kolimise tõttu ongi Selveril lähiajal kavas uksed ajutiselt sulgeda, et siis kliente juba suuremasse ja uhkemasse poodi kutsuda. Ehitustööd peaksid, nagu juba varem kinnitatud, lõppema aprilli algul.

Kui praegu on Saare Selveris 2200 ruutmeetrit üldpinda ja 1350 ruutmeetrit müügipinda, siis tulevikus on üldpinda üle 3700 ruutmeetri ja müügipinda üle 2100 ruutmeetri.

Print Friendly, PDF & Email