SOL-i büroo direktoriks saab geodeet Veiko Viil (4)

Saaremaa omavalitsuste liidu juhatuse üleeilsel koosolekul otsustati SOL-i büroo direktoriks kutsuda praegu Kuressaare linnavalitsuse planeerimisosakonnas linnageodeedina töötav Veiko Viil.

SOL-i juhatuse esimehe, Kihelkonna vallavanema Raimu Aardami sõnul osales konkursil seitse kandidaati. Veiko Viili kasuks rääkis tema töökogemus omavalitsuses, ka on tal ettevõtluse ja ärijuhtimise alane haridus.

Eile Pärnus konverentsil viibinud Veiko Viil ütles Saarte Häälele, et otsustas kandideerida seetõttu, et töö tundub talle huvitav. “Olen püüdnud pidevalt ennast arendada, edasi sammuda, mitte oodata, et mingid lahendused tulevad minu juurde. Usun, et uus ametikoht annab selleks suuremaid võimalusi,” rääkis Veiko Viil.

Uuel tööpostil alustab Viil ilmselt aprillist. SOL-i büroo direktori ülesanded on liikmete esindamine avalikkuse ees, ühiste huvide koondamine ja nendest tulenevate arengute elluviimine.

Print Friendly, PDF & Email