Orissaare, Rae ja Tooma poest saavad Konsumid (7)

Saaremaa tarbijate ühistu liigub praegu sinnapoole, et muuta Orissaare, Rae ja Tooma kauplus peatselt Konsumi kontseptsioonile vastavaks. 

“Ma ei julge täpselt öelda, aga eks me püüame seda teha nii ruttu kui võimalik,” ütles Saaremaa tarbijate ühistu aseesimees Tiit Saaremäel.

Kliendile võimaldab poe Konsumiks muutumine Saaremäeli sõnul rohkem neid sooduskampaaniaid, mis Konsumile ette nähtud. Praegu on neis kolmes kaupluses STÜ oma kampaaniad ja osa ETK säästukaardi kampaaniaid. Sortimendis Saaremäeli sõnul muudatusi ei tule, kuna see on juba praegu normaalne ja selline, nagu olema peab.

Seni on Saare maakonnas vaid üks Konsum ja see on Liiva kauplus Muhus. Konsumid on supermarketi-tüüpi kauplused, mis asuvad suuremates keskustes ja pakuvad laiemat kaubavalikut ja rohkem sooduspakkumisi.

Print Friendly, PDF & Email