Lugeja kiri: Ilus pidupäev (1)

Nagu kõikjal Eestis, tähistati 24. veebruaril ka Kihelkonnal Eesti Vabariigi 95. aastapäeva.

Pärast pärgade asetamist vabadussamba jalamile Kihelkonna kalmistul mindi kirikusse vabariigi aastapäevale pühendatud jumalateenistusele, kus kuulati koguduse naiskoori ja Kihelkonna segakoori koos külalissolisti, näitleja Alo Kurvitsaga.

Kell 12 alanud pidulikul kontsertaktusel rahvamajas tervitasid rahvast kõnedega vallavolikogu esimees Rene Reinsoo ja vallavanem Raimu Aardam. Traditsiooniliselt tunnustati tublisid inimesi vallaelu arendamise eest. Tänukirja said Mati Ivalo, Rein Sepp, Jaan Tätte, Neeme Rand, Svedlanna Babenkova, Tiit Paulus, Dagmar Põld, Kalev Rauk, Matti Hallik, Monika Salu, Maria Mägi-Rohtmets, Vesa Antti Lappalainen, Ulvi Põld, Aive Vanin ja Paul Tohv.

Tänati ka Monica Kallast ja Svetlana Lepikut meie korvpallivõistkonna treenimise ja võistluste korraldamise eest.
Saaremaa valdade meistriks tulnud Kihelkonna korvpallimeeskonda kuuluvad Magnus Kolk, Alvar Väli, Kalle Nõmm, Kaarel Nõmm, Mart Kolk, Härmo Lambut, Karl Lonks, Tauno Selberg ja Tarmo Murd.

Piduliku kontserdi sisustasid Kihelkonna segakoor, rahvatantsurühmad Rukkilill ja Tõllu Tütred ning laulude ja luuletustega Kihelkonna kooli praegused ja endised õpilased. Peokülaliste meeli puudutas Alo Kurvitsa esinemine tuntud eesti autorite lauludega.

Pärast hingekosutust kutsuti kõiki kohvile ja tordile, mille nautimise käigus sai mõnusasti vestelda. Rahvamajast väljujaid tervitas kaunis, juba veidi kevadine päikesepaiste. Oli tõesti ilus pidupäev.

Annika Allak
Kihelkonna rahvamaja juhataja kt

Print Friendly, PDF & Email