Eilsel Kärla põhikoolis toimunud kohaliku toidu päeval, mis viidi läbi Growing Gastronauts’i koostööprojekti alusel, jagas juhiseid Laulasmaa spaa peakokk, telekokana tuntust kogunud Angelica Udeküll. Kärla kooli köögis toimetava mahetalunikust ettevõtja Krista Mändariga sujus Udeküllil koostöö hästi. Krista Mändar on võitnud nii koolipere kui ka teiste klientide (teenindab ka ümberkaudset rahvast) poolehoiu just kohalikust toorainest tervislike toitudega.
Eile said oma teadmised ja oskused salatite valmistamisel proovile panna ka õpilased. 8. ja 9. klassi õpilastele rääkis Angelica Udeküll oma erialast pikalt ja põhjalikult, sealhulgas ka teleesinemistest.
Lambalihaga tomatisupi maitsestamisel on oma sõna öelda Kärla kokal Krista Mändaril. Angelica Udeküll (paremal) jälgib mängu.
maitseaine nüüd küll mahe ei ole santa marial on ka organic sari olemas
…Ega sööklas ei saagi kõike mahedat kasutada, see ajaks hinna lakke.
Peaasi, et neid jubedaid keemilisi maitseaineid ei kasutataks(mingid podravkad ja seebist keedetud puljongid,aroomisoolad jne…). Ikka naturaalsed maitseained, siis toit hea ja klient rõõmus:)