Tornimäel peeti sünnipäevapidu (1)

Tornimäel tähistati Eesti vabariigi 95. aastapäeva esmaspäeva õhtul. Aastapäeva tähistamist alustati tänupalvusega Tornimäe kirikus, teenis Toivo Treima. Pärast seda järgnes kontsertaktus rahvamajas. 

Kontsertaktuse esimeses osas esinesid Tornimäe põhikooli mudilaskoor, 3. klassi lapsed, rahvamaja kollektiivid (Pöide Kupar, Tornimäe segarühm, naisansambel Vokiratas). Eesti Vabariigi ajaloost andis ülevaate õhtujuht Evi Männik.
Vallavolikogu esimees Vilmar Laak ja vallavanem Jüri Linde kuulutasid välja Pöide valla tegija, kelleks osutus Alunaut OÜ, tänukirjaga peeti meeles teisi nominente (MTÜ Kõrkvere Külaselts, Aderkasi laulu-ja tantsuselts, Andres Hanso).
Tänukirjad anti ka Saare maakonna teeneteplaadi saajatele Ingla Leisile ja Joel Nõukasele ning Veere külaseltsingule, kes on hästi korrastanud oma külaplatsi.

Tornimäe rahvamaja algatas uue traditsiooni – kuulutada igal aastal välja Tornimäe rahvamaja sõber. Selle aasta sõbrapreemia pälvis Toomas Oll, preemiaga kaasnes rahvamaja meene, Pöide kihelkonna värvides kaelasall.

Kontserdi teises osas esines Mihkel Mattisen, kes jagas oma esinemise kahte ossa – instrumentaalmuusika ja laul klaveri saatel.

Pärast kontserti pakuti sünnipäevatorti ja šampust.

Krista Riik

Print Friendly, PDF & Email