Toomas Jasmin meeste treeneriks veel ei kipu

Võrkpalli Schenkeri liigas poolfinaali jõudnud Pärnu VK teise treenerina ametis olev Toomas Jasmin tahab esialgu jätkata noortega.

Kuigi mitmed ringkonnad on plaanitava Saaremaa meeskonna peatreeneriks pakkunud just Toomas Jasminit, näeb ta ise ennast rohkem noortetreenerina ja midagi lubama ei hakka. “Ei ole endale nii kõrgeid ambitsioone seadnud, et meeskonna ette astuda,” tunnistas ta, lisades, et eks aeg näitab ja – ära iial ütle iial.

Samas kasutab Toomas Jasmin kõiki võimalusi, et meeskonna peatreenerilt Urmas Talilt õppida. “Näen, kuidas meeste treenimine ja valmistumine käib, olen temalt väga palju õppinud,” märkis ta.

“Abitreeneri roll on maksimaalselt aidata peatreenerit, sest kaks pead on ikkagi kaks pead, taktika paneb paika muidugi Urmas. Minu töö on psühholoogiline, aga kui midagi näen, ütlen kohe Urmasele. Eks ta arvestab ka minu mõtete ja arvamustega.”

Print Friendly, PDF & Email