Politseinikele jagati autasusid (1)

Politseinikele jagati autasusid

SISEMINISTRI TUNNUSTUS: Piirivalve ülemkonstaabel Fred Veldermann pälvis eile nii siseministri tänukirja, hinnalise käekella kui ka teenetemärgi. Foto: Sander Ilvest

Eile autasustati Kuressaare politseimajas Eesti Vabariigi 95. sünnipäevale pühendatud aktusel Saare maakonnas töötavaid politsei- ja piirivalveameti ametnikke.

Siseministeeriumi tänukirja ja hinnalise kingituse, Šveitsi käekella sai Fred Veldermann. Mehe sõnul tunnustati teda Eesti merepäästevõimekuse arendamise eest ja Euroopa Liidu välispiiri turvalisuse tagamise eest. Ühtlasi väärtustati tema teenistust piirivalves teenetemärgiga “10 aastat laitmatut teenistust”. Siseministrilt sai tänukirja ka Ljudmila Roi. Tema pälvis tunnustuse turvalisuse tagamise eest. Roi on koos teenistuskoeraga osalenud paljudel PPA operatsioonidel. Samuti on koolides läbi viinud ennetusüritusi.

Väärtuspõhiste hoiakute ja suhtumise eest, millega nad on olnud eeskujuks kolleegide juhendamisel, pälvisid eeskujuliku teenistuja teenetemärgi Ave Saat ja Žanna Kreštšenko.

Kakskümmend aastat politseis teeninud Hillar Peegel, Kalmet Valge, Ahti Lepp, Tõnu Põldema, Maili Mänd, Andres Koppel, Indrek Nuut, Meelis Juhandi, Riina Mägi, Ardo Vahter, Kaido Vahter, Georgi Kuusk, Ain Ingalt ja Leino Rihkrand pälvisid aumärgi “20 aastat laitmatut teenistust”. Janek Sepp, Lolita Aim ja Signe Käsper võtsid vastu teenetemärgi “15 aastat laitmatut teenistust”.

Teenetemärk “10 aastat laitmatut teenistust” ehib nüüd Koit Pruunlepa, Fred Veldermanni, Kalev Auväärti, Matis Siku ja Andres Luige rinda.

Print Friendly, PDF & Email