Kohvik Mosaiik laieneb kevadel Kuressaarde (3)

Tallinna südames asuv saarlaste kogunemiskohana tuntud kohvik Mosaiik on kolme tegutsemisaastaga sedavõrd hästi omaks võetud, et suvehooajaks saab samanimeline kohake saarlaste rõõmuks avatud ka Kuressaare südames.

Kohviku omanik Katrin Tuisk leiab, et Kuressaarde laienemine on Mosaiigi jaoks asjade loomulik käik. “Miks mitte laieneda oma kodulinna,” sõnas ta.

Uuest südalinna kohvikust detailsemalt rääkida on Tuisu arvates aga veel pisut vara, sest uksed avab Mosaiigi “noorem õde” Kuressaares alles kevadel. Kohviku asukoht on aga paigas – aadress saab olema Tallinna tn 1.
Ruumes, kus viimati asus Salva kindlustus ja enne seda kohvik Wildenberg.

Ehkki kohvik hakkab Kuressaares kandma sama nime, mis pealinnas, on siinse kohviku jaoks kavandatud veidi erinev kontseptsioon. “Meil on siin näiteks väga ilus tiibklaver ja hakkame klaverimuusikaõhtuid korraldama.
Kindlasti hakkame ka oma kondiitritooteid kaasa müüma – oleme selline mõnus ja hubane väike kohvik,” avaldas Katrin Tuisk.

Praegu otsib Mosaiik Grupp OÜ Kuressaares avatavasse Mosaiik Cafe’sse 11 töötajat. Neist kolm klienditeenindajat saavad tööd hooajaks, ülejäänud pikemaks ajaks. “Kui kõik sujub kenasti, siis loodame kohviku maikuuks lahti teha,” lubas Tuisk.

Print Friendly, PDF & Email