Lavendel õitseb alates jõuludest… (2)

Lavendel õitseb alates jõuludest...

Foto: Peeter Kukk

Omaaegse legendaarse Hansa kunstikohviku ja hilisema Bruno asemel avas eelmise aasta lõpus Kuressaares uksed restoran Lavendel. Ettevõtte käima lükanudLa Perlaendine peakokk Kristo Putnik ütleb, et nime leidmine oligi kõige keerulisem asi. Lõpuks andis hea vihje sisekujunduse värvipalett.

Restorani avamine on kahtlemata julge samm. “Eks hiljem ole näha, kas see risk end ka õigustab,” ütleb Putnik. Arvestades põhjalikkust, millega siin kõik on ette võetud, võib eeldada, et niisama katsetama juba ei hakata. Investeeritud on kõvasti, nii aega, ideid kui ka raha. Ruum pole just eriti suur, kuid äsja Itaaliast naasnud Putnik teab rääkida, et seal peetakse restorane veel hulga väiksemates ruumides. “Meil on siin ikka väga suur restoran ja siin on väga palju ruumi. Kohti on hetkel 26, aga hea tahtmise juures võib siia isegi üle kolmekümne külastaja ära mahutada.” Putnik ütleb, et see ongi selline optimaalne hulk, millel jõuab ise silma peal hoida ja kus ise kogu aeg juures olla.

Edasi loe veebruarikuu Oma Kodust.

Print Friendly, PDF & Email