Saarlased pääsesid Eesti Laulu finaali

Laupäeval toimus suurima kodumaise lauluvõistluse esimene poolfinaal, mis selgitas välja esimesed viis artisti, kes esinevad finaalkontserdil.

Žürii ja rahva otsuse tulemusena jõudsid finaali Kõrsikud, Winny Puhh, Elina Born ning Saaremaalt võrsunud noored muusikud Grete Paia ja Teele & Tuuli & Ula. Žürii märkis esimese viie sekka vaid Teele & Tuuli & Ula.

Finalistid selgitati žürii otsuse ja rahvahääletuse kombinatsioonina. Esmalt andsid stuudios viibivad muusikaasjatundjad hinnangu, mille põhjal kujunes pingerida. Sarnane edetabel koostati telefonihääletuse põhjal, millest said osa võtta kõik muusikasõbrad. Kaks tabelit liideti ja lõppvõistlusele pääseb viis suurima toetuse saanud esinejat-koosseisu.

Teise poolfinaali otseülekanne on eetris juba eeloleval laupäeval. Finaalkontsert toimub Nokia kontserdimajas 2. märtsil.

Print Friendly, PDF & Email