Saarlased eelistasid lastegala pääsmeid (1)

Saarlastele enne teisi alanud eelmüügist osteti suvisele ooperifestivalile pool tuhat pääset.

Kuigi ametlikult läks piletimüük kõikjal lahti reedel, said saarlased eelise – nemad võisid Arensburgi spaahotellist pääsmeid soetada juba 11. veebruarist.

“Me ise arvame, et eelmüük Kuressaares kohapeal oli väga õige ja tore mõte, eelkõige seetõttu, et saarlased said piletiostu osas eelise, ja nii see peabki olema,” ütles Eesti Kontserdi pressi- ja kommunikatsioonijuht Lauri Aav.

Aav arvas, et ehk tasuks järgmine kord korraldada pääsmete eelmüük lisaks Kuressaarele veel ühes-kahes kohas Saaremaal. “Saar on ju suur ning XXI sajandil ei peaks piletitele järele sõitma 50–80 kilomeetri kaugusele,” tähendas ta.

Lauri Aava sõnul olid kõige populaarsemad lastegala pääsmed. Koeratüdruk Lotte juhitav kontsert on Kuressaare lossi ooperimajas kavas 28. juulil. Publiku ette astuvad “Laulukarusselli” finalist Markus Mõttus, Jaan Tätte, saarlasest sopran Siiri Koel ning rahvusooper Estonia solistid Urmas Põldma ja Aare Saal. Samuti esinevad Saaremaa neidudekoor (koormeistrid Anne Kann ja Laine Lehto) ja Saaremaa sümfoniettorkester.

Print Friendly, PDF & Email