Kaarma sportlased taas võistlustel edukad

Kaarma sportlased taas võistlustel edukad

EDUKAD: Hõbemedalid võitnud Kaarma võistkond. Vasakult Sander Rosin, Andre Käen, Tiia Müürisepp, Siim Sooäär ja Jüri Saar. Foto: Rein Orn

9. veebruaril toimusid Kärlal Saaremaa valdade 21. talimängude lauatennise- ja malevõistlused, kus osalesid ka meie valla võistkonnad.

Lauatennises registreerus võistlema seitse valda: Muhu, Lümanda, Mustjala, Valjala, Kaarma, Kärla ja Salme. Kui Kärla võistkonna tugevus on üldiselt teada, siis meeldivalt on juba mitmendat aastat üllatanud Kaarma mängijad. Pilk turniiritabelisse näitab, et ühe viigi (Lümanda) ja ühe kaotuse (Kärla) kõrval neli võitu saanud Kaarma platseerus kokkuvõttes tublile teisele kohale.

Hästi on mõjunud selle ala entusiasti Andre Käeni tulemuslik tegevus, kes ei pea paljuks pühendada oma vaba aega võistkonna komplekteerimisele ja treeningute korraldamisele.

Edu pant on siinkohal kindlasti stabiilsus. Iga võistleja mängis nii-öelda oma koha välja. Ikka kipub keelele küsimus: millal siis Kärlat võidame? Küllap see siht meie mängijatel silme ees terendab ning eks ükskord võib see aeg ka tulla.
Täna aga tunnustame meie hõbedast võistkonda, kes mängis koosseisus: Jüri Saar, Andre Käen, Siim Sooäär, Tiia Müürisepp ja Sander Rosin.

Male on ikka olnud Kaarma valla üks paraadalasid. Aegade jooksul on valla maleau kaitsnud andekad ja ka kogu maakonnas tunnustatud sportlased. Tahes või tahtmata kaldub mõte sinna, et kuidas luua tublidele, aga juba staažikatele mängijatele järelkasvu. Kus peidavad end need tulevased mantlipärijad?

On teada, et male on küllalt spetsiifiline spordiala ning selle kandepind vallas on pea olematu. Seega on ees üsna suur kündmata põld, aga kes seda siis kündma peaks? Küllap siin on peamurdmist tulevastel valla spordijuhtidel ning loodame, et lahendused ei lase end kaua oodata.

Sel aastal võistles Kärlal kokku kuus võistkonda: Lümanda, Salme, Kärla, Mustjala, Kaarma ja Leisi. Kaarma oma üleolekut vaka all ei hoidnud ja kogus kahekümnest võimalikust tervelt 18 ja pool punkti. Paremuselt järgmise tulemuse (11,5 punkti) said Kärla sportlased. Kolmanda koha punktid võitles välja Leisi võistkond.

Kiitus ja au meie maletajatele, kes sel korral võistlesid järgmises koosseisus: Heino Kallas, Jüri Janson, Milde Burkova ja Ülle Rahula.

Valdade talimängude järgmine võistlusala on autode jäärajasõit, mis toimub juba eeloleval laupäeval Mustjalas Konati järvel. Hoiame siis taas Kaarma sportlastele pöialt!

Print Friendly, PDF & Email