Krediidipanga Kuressaare filiaalis muutub töörežiim

Krediidipanga Kuressaare filiaal läheb 25. märtsil üle sularahata arveldustele. Ettevõtte teatel tähendab see, et pangakontoris ei saa enam sularaha sisse maksta ega välja võtta.

Küll aga pakub Kuressaare filiaal ka edaspidi jätkuvalt kõiki muid pangateenuseid – laene, liisinguid, arveldusi jne.
Samuti väljastatakse pangakaarte, millega saab sularaha kõikide teiste pankade automaatidest ja teatud tingimuste täitmisel täiesti tasuta.

Sellise otsuse tingis Krediidipanga andmeil ühelt poolt inimeste pangateenuste tarbimise harjumuste muutumine – pidevalt väheneb pangakontoris sularahaga arveldavate inimeste hulk. Teisalt on sularaha käitlemine kulukas. Päevas tehakse sularahatehinguid kümneid tuhandeid. “Mõnes kontoris jääb sularaha üle, mõnes tuleb puudu,” nentis Krediidipanga kommunikatsioonijuht Allan Soon. Seega tuleb pangal organiseerida sularahavedu, sellega kaasnevad kõrgendatud nõuded turvalisusele jmt. “See kõik paraku ei ole tasuta. Kliendile märkamatult kattis pank need kulud varem lihtsalt teiste tulude arvel,” tõdes Soon.

Print Friendly, PDF & Email