Alates reedest saab tulusid deklareerida

2012. aasta eeltäidetud deklaratsiooni andmeid saab internetipanga kaudu e-maksuametis kontrollida alates läinud nädala keskpaigast. Mulluseid investeerimistulude andmeid näeb internetipangas alates eilsest.

2012. aasta tuludeklaratsiooni võib esitada alates selle nädala reedest. Samast kuupäevast saab ka MTA teenindusbüroodest eeltäidetud tuludeklaratsioonide väljatrükke.

Seni on inimestel võimalik tutvuda MTA käsutuses olevate andmetega nende tulude ja kulude kohta, mille väljamakse tegijad või kulu saajad on MTA-le esitanud. Kui andmed puuduvad või erinevad teadaolevatest andmetest, palub MTA pöörduda inimestel endil väljamakse tegijate või kulu saajate poole palvega kontrollida MTA-le esitatud andmeid.

Tasutud eluasemelaenu intresside andmeid saab esitada ise oma internetipanga kaudu juhul, kui pank seda võimaldab.

Täpsemat infot tõendi esitamise võimaluste kohta võib küsida pangast.

Print Friendly, PDF & Email