Kuhu minna

REEDE, 8. veebruar

KINO
Divas kl 18 “Videviku saaga: Koidukuma. Osa 2”. Pilet 4 eurot.

Tornimäe rahvamajas kl 19 perefilm “Viis legendi”. Pilet 2 eurot.

ÜRITUS
Kuressaare kultuurikeskuse fuajees kl 17–20 kirbuturg.

KONTSERT
Arensburgi restoranis Muusa kl 20 romantiline viiuli- ja klaverikontsert. Esinevad Merike Teppan-Kolk ja Kadi Sepp. Esitusele tulevad romantilised teosed Eestist ja laiast maailmast. Õhtu on tasuta. Kohtade broneerimine tel 45 24 707.

TANTS
Divas Bacardi Wonderland. Puldis DJ Peeter Kukk.

Kodulinna lokaalis disko.

Club Privilege’is DJ Whirl in the Mixx.

Kapteni kõrtsis ans TV5.

Lounge 7 kl 20 Silja ja Heiko. Sissepääs kõigile tasuta. Lisainfo ja broneerimine telefonil +372 591 90 601 või +372 50 57 677.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses k19.40 Kaabeltau – Saaremaa saalijalgpalli liiga: Leisi JK – Lossi 7.

LAUPÄEV, 9. veebruar

KINO
Diva suletud.

TANTS
Divas Hall of Fame. Parimaid hitte keerutab DJ Lillimägi.

Kodulinna lokaalis disko.

Club Privilege’is Jim Beam esitleb: sõugrupp Satisfaction Night.

Kapteni kõrtsis ansambel Kontrast.

SPORT
Kuressaare spordikeskuses kl 13 Eesti I liiga võrkpalli meistrivõistlused: Saaremaa – TTÜ/Kiili.

Orissaare spordihoones Schenkeri liiga võrkpallimängud: kl 17 TTÜ vs Bigbank Tartu.

ÜLESKUTSE

Kogutakse Eesti hipikultuurile viitavaid esemeid, fotosid ja videomaterjali

Eesti Rahva Muuseumis on valmimas näitus “Nõukogude lillelapsed”, kus käsitletakse 1970ndate aastate hipikultuuri ilminguid Eestis. Näituse korraldajad kutsuvad üles kaasa aitama näituse valmimisele ning ERMi kogude täiendamisele, kogudes teemakohaseid esemeid, fotosid ja videomaterjali. Näituse kuraatorid on Terje Toomistu ja Kiwa.

Kogutavad materjalid võiksid viidata sellele, kuidas sotsialistliku korra tingimustes säilitati individuaalsus, alternatiivne mõtlemisviis ja elustiil. Näitusele ja ERMi kogudesse on väga oodatud näiteks kõnealusele ajastule ja meelsusele vastavad riietusesemed ja aksessuaarid, esoteerika ja vaimsete praktikatega seotud esemed, tol ajal keelatud kirjandusteosed ja samizdatkirjandus, isetehtud muusikainstrumendid jne. Üleantavate esemete kohta soovib muuseum võimalikult täpset lugu või legendi.

Materjale oodatakse 20. veebruarini ERMi peamajja Tartus Veski tn 32. Kontakt: ERMi peavarahoidja Riina Reinvelt, tel 735 0406, riina.reinvelt@erm.ee. Kui toote temaatilisi esemeid näituse eksponaatideks, tagastatakse need septembris 2013.

Print Friendly, PDF & Email