Suusasprindi võitsid Kikkas ja Vaher

Päev enne Saaremaa suusamaratoni sõideti Kärla terviseradadel ka sprindivõistlus ja lastesõit.

Naiste 1290 m pikkusel rajal suutis finaalis parim olla Annika Vaher, talle järgnesid Johanna ja Susanna Toplaan. Meestest oli finaalis parim Simmo Kikkas, teine oli Reimo Nook ja kolmas Oliver Mändla. Nii meeste kui naiste sõitudes oli eelsõitude järjestus sama mis finaalis. Naisi oli stardis 6 ja mehi 11.

Lastesõidus sõitsid 6aastased poisid 420meetrisel distantsil. Seal oli parim Kaur Vesberg Vesse Muru ja Kustav Araku ees.

7–12aastaste tüdrukute sõidu 1,6km rajal võitis Johanna Arak, teine oli Lucia Tänak ja kolmas Kaisa Tänav. Samas vanuses poiste sama pikal maal oli parim Silver Vahstein, teine oli Mark Paomees ja kolmas Arre Markus.

Print Friendly, PDF & Email