Saarlaste Bermuuda-koondis suurenes jõudsalt (1)

2013. aasta Saarte mängudele minev Saaremaa koondis suurenes tublisti pallimänguvõistkondade näol, kuna vastuvõtjad leidsid sponsorluse nende majutuskulude katmiseks.

Reedel kinnitatud esialgne koondis koosneb 44 sportlasest. Neist kergejõustiklasi on 5, korvpallureid 12, squashimängijaid 1, ujujaid 1, võrkpallureid 23 ja rannavolles läheb välja kaheliikmeline esindus.

Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsiooni juhi Madis Kallase sõnul on koondis eelmise infoga võrreldes suurenenud 2/3 võrra. Seda tänu sellele, et korraldajad leidsid korv- ja võrkpallurite majutuse jaoks umbes 20 000 euro suuruse summa.

Kallase sõnul on võimalik, et koondis suureneb veelgi, mõne ala esindajad on praegu veel otsad lahti jätnud. Osalemisest saab teatada kuni aprillikuuni.

Print Friendly, PDF & Email