Semy Morgun hindab Koolitantsu kavasid

Tantsukooli Semiir treener Semy Morgun osaleb tänavuse festivali Koolitants 2013 žürii töös, olles esmakordselt üleriigilise kolmeliikmelise žürii põhiliige.

“Eks see on suur töö,” ütles Semy Morgun, lisades, et kaks kuud tuleb mööda Eestit sõita. “Hindan kõiki kategooriaid ja kavasid, et välja sorteerida parimaid. Neid, kes saavad edasi finaali,” selgitas ta.

Kolmapäeval oli Valgas esimene päev, kus tuli hinnata 21 kava. Eile Põlvas vaadati ära 19 tantsukava, täna Võrus 40 kava, siis toimuvad eelvoorud kaks päeva Tartus, kus on päris suur hulk osalejaid jne.

Semy Morgun osales ka 2003. aasta žürii töös, kuid siis hindas ta tantsukavasid ainult finaalis. Küsimusele, kuidas ta Koolitantsu žüriisse sattus, vastas Semy, et kui Koolitantsu juhtkond nägi, et sel aastal nad Semiiriga Koolitantsul ei osale, siis pakuti talle kohe seda võimalust.

19. Koolitantsu festival keskendub juhendajale. Eesmärk on tunnustada juhendajaid ja nende tööd laste ja noortega.

Koolitantsu festivalil võisteldakse sel aastal kuues põhikategoorias – sõutants, estraaditants, vabatants, lastetants, Eesti-teemaline tants, tänavatants ning viies vanuseastmes – mudilased, I–III kl, IV–VI kl, VII–IX kl ja X–XII kl.

Finaalkontsert toimub Tallinnas Salme kultuurikeskuses 6. ja 7. aprillil.

Print Friendly, PDF & Email