Lugeja kiri: Saarlaste Agilityklubi autasustab oma edukamaid

Saarlaste Agilityklubi valib aasta jooksul toimunud võistluste tulemuste põhjal välja oma klubi liikmete seast edukaimad koerad ja koerajuhid kahel spordialal – sõnakuulelikkuses ja agilitys. Saarlaste Agilityklubi 2012 SK Aastakoer tiitel kuulub Šveitsi valgele lambakoerale Born to Win White Keykeeper ning koerajuht Kersti Pingile. Samas arvestuses tulid teisele kohale bordercollie Fiona ning koerajuht Marika Samlik. Kolmandale kohale võistlesid end Alaska malamuut Snowtear ning koerajuht Ly Saar.

Saarlaste Agilityklubi 2012 AG Aastakoer tiitel kuulub bordercolliele Fiona ning koerajuht Marika Samlikule. Teisele kohale selles arvestuses tulid koerajuht Merika Laid ning bordercollie Billy ja kolmandaks jooksis end Marika Samlik oma noorema bordercollie Pirruga. Pidulik õhtusöök koos auhindade üleandmisega toimub 2. veebruaril. Ürituse info on üleval meie klubi kodulehel ja FB lehel.

MTÜ Saarlaste Agilityklubi

Print Friendly, PDF & Email