Kuhu minna

REEDE, 25. jaanuar

KINO
Kuressaare linnateatri Teatrikinos kl 18 “Kabaree”. Režissöör Gerda Kordemets. Piletid 2 eurot müügil teatri kassas.
Divas kl 18 “007 Skyfall”. Pilet 4 eurot.

TEATER
Salme kultuurimajas kl 19 Salme vallateatri esietendus: “Lühikeste lugude õhtu” (K. Veede “Puudutamata” ja A. Tšehhovi “Abieluettepanek”). Pääsmed 5 eurot (õpilastele ja pensionäridele 3 eurot) eelmüügis.

ÜRITUS
Saaremaa ühisgümnaasiumi aulas kl 21.45 ning 1. veebruaril kl 19 kutsub SÜGi 96. lend oma kabaree-etendusele “C’est La Vie”. Pilet 3 eurot. Piletite eelmüük kooli sekretäri juures ja spordihoones.

KONTSERT
Kuressaare muusikakooli suures saalis kl 18 vanamuusikaansambli Rondo 17. aastapäeva kontsert. Esineb Rondo kolm koosseisu. Kontserdil kõlab keskaja, renessanss- ja barokkmuusika. Muusikainstrumendid, mida kontserdil näha ja kuulda saab, on haamerdulcimer, poogenpsalter, romaani harf, fiidel, erinevad plokkflöödid, klaver jt. Kontsert on tasuta ja kõik on oodatud!

Kuressaare gümnaasiumis kl 17 Eesti noorte lauljate konkursi Solistica 2013 I kontsert (4.–6. klasside lauljad). II kontsert (7.–9. klasside lauljad) kl 19.15. Laupäeval, 26. jaanuaril kl 14 III kontsert (10.–12. klasside lauljad). Ühe kontserdi pilet 1 euro, kahe päeva pilet 2 eurot müügil enne kontsertide algust kohapeal.

TANTS
Divas peoparadiis. Peorütme mängib DJ Peeter Kukk.

Kodulinna lokaalis DJ Urmas Rämmal. Südaööni sissepääs tasuta.

Club Privilege’is videodisko Living on video. Muusika ja pildi toob Andrus Kuzmin.

SPORT
Orissaare spordihoones kl 14.30 kolme valla ühise terviseprojekti “Liikumine toob tervise” raames loeng “Andekus, töökus, motivatsioon”, lektor Mehis Viru. Tasuta.

Vanatoa turismitalus kl 19.30 Muhu kilb 1. voor. Võistlusi korraldab spordiklubi Muhu.

Kuressaare spordikeskuses kl 19.40 Kaabeltau –Saaremaa saalijalgpalli liiga 2012/2013: Torgu vs Leisi JK. Kl 20 Saare maakonna meistrivõistlused korvpallis: BC Käsa vs Saare Erek.

LAUPÄEV, 26. jaanuar

KINO
Diva suletud.

KONTSERT
Arensburgi restoranis Muusa kl 20 elava muusika õhtu – esineb noor ja andekas Saaremaa laulja Andreas Hõlpus. Õhtu on tasuta, kohtade broneerimine tel 45 24 707.

Kihelkonna rahvamajas kl 16 Saare maakonna naisrühmade kontsert “Tantsime eilsed sammud täna homsesse”.

ÜRITUS
Kuressaare linnateatris kl 16 juubelipidu Saaremaa Rahvateater 50. Näituse avamine, raamatu “Saaremaa rahvateater 50. Biograafiline leksikon” tutvustus, heliplaadi “Rahvateatri hääled” tutvustamine. Juubelietendus A. Kitzberg – V. Uibo, “Kauka jumal”. Sünnipäevalaud, üllatused omadelt ja kaugematelt külalistelt. Juubelitort. Tantsupooltunnid südaööni. Pääse peole 15 eurot. Piletid müügil Kuressaare linnateatri kassas. Võimalus tasuda ka Saaremaa rahvateatri arvele 10220007928010. Lisainfo tel 45 33 066, 51 42 789, Lea Kuldsepp.

Laimjala rahvamajas kl 12 algusega aastahaku pidu eakamatele. Esinevad laululapsed koolist ja ansambel Vallatud Kurvid. Toimub väike filmilinastus ja tantsuringis keerutamine, puhutakse juttu tervislikust toitumisest. Registreerimine eelnevalt tel 45 94 524, 51 53 122.

TANTS
Divas shotipidu. Šotid seigivad kuumaks DJ Lillimägi ja DJ Mikk Saarela.

Kodulinna lokaalis DJ Sander Loel.

Club Privilege’is Baas Design esitleb: DANCE and GLOW. Särava tantsumuusika toob Andres Aljaste (Power Hit Radio).

SPORT
Kuressaare LTK Tops mänguruumides (Marientali tee 27) kl 11 XV LTK Tops lahtised uusaastaturniirid lauatennises. Kavas meesüksik- ja meespaarismäng. Lähem info tel 56 657 866, Gunnar Usin.

Kuressaare spordikeskuses maakonna korvpalli meistrivõistlused: kl 11 Pihtla-Orissaare, kl 12.45 Saare Erek – BC Käsa, kl 14.30 Tesman-Vesse. Kl 14 Credit24 rahvaliiga naiste võrkpall: Saaremaa – Peetri sõbrad.

Print Friendly, PDF & Email