Eerika Thalheim lahkub Saaremaa omavalitsuste liidust (1)

Saaremaa omavalitsuste liit koondab nõuniku ametikoha ning kuulutas välja konkursi büroo direktori ametikoha täitmiseks.

Saaremaa omavalitsuste liidu volikogu esimees Raimu Aardam ütles, et praegune nõunik Eerika Thalheim lahkub töölt ja nüüd otsib büroo uut tegevjuhti ehk direktorit.

Eerika Thalheim ütles, et ta on oma tööd nautinud, kuid tervis pole kõige parem ja see ei võimalda vastutusrikast tööd vajaliku koormusega teha. Kaheksa aastat SOLi palgal olnud Thalheim lahkub töölt märtsi lõpus. Oma uue võimaliku ameti kohta ta praegu infot ei avaldanud.

Viimati oli SOLil büroo direktor 2011. aasta kevadel, kui kauaaegne Saaremaa omavalitsuste liidu bürood juhtinud Jüri Pärtel pensionile läks. Tollal SOL uut direktorit ei palganud, vaid jättis büroo juhtimise nõunik Eerika Thalheimi õlule.

Omavalitsuste liidu büroo direktori ülesanneteks on igapäevase töö korraldamine, liikmete esindamine avalikkuse ees, ühiste huvide koondamine ning nendest tulenevate arengute elluviimine. Kandidaatidelt oodatakse avaldusi 15. veebruariks.

Print Friendly, PDF & Email