Saaremaa valdade vahelised 21. talimängud

Möödunud laupäeval toimusid Mustjalas talimängude raames sangpommi- ja kabevõistlused. Võistlustules olid ka Kaarma valla sportlased.

Sangpommis oli esindatud kuus valda: Kaarma, Kärla, Leisi, Lümanda, Valjala ja Mustjala. On teada tõsiasi, et aasta-aastalt jääb valdades vähemaks neid, kes huvituvad selle spordiala harrastamisest. Noori huvitab rohkem moodne athletic fitness, vanemaid sportlasi jääb aga aktiivse spordi radadelt paratamatult järjest rohkem eemale. Tegu oli ka Kaarma võistkonna kokkusaamisega. Kahjuks pidi sel aastal vigastuse tõttu eemale jääma selle ala üks kõvemaid tegijaid – seda ka Eesti ulatuses – Tanel Kukk. Tänu meie jõumeeste tublile treenerile Jaan Salule sai võistkond siiski komplekteeritud ja esinemine õnnestus igati. Õhku jäid mõned “oleksid”, ent mehed tegid oma töö ära. Üldkokkuvõttes saavutatud 2. koht on igati tubli saavutus. Hõbedase autasu sepistasid Kalver Kukk, Ago Kokk, Ivar Mai, Tiit Saarma ja Madis Saarma. Üldvõitjaks tuli Kärla vald ja Kaarma selja taha jäi Mustjala.

Kabes võistles seitse valda: Kaarma, Salme, Kärla, Leisi, Laimjala, Lümanda ja Mustjala. Kaarma võistkonnas esinesid Jüri Janson, Eldur Torn, Milde Burkova ja Ülle Rahula. Ehk oli seekord pisut vähe õnne, aga ega neljaski koht halb ole. Tänud tublidele võistlejatele!

Järgmiste aladena on talimängudel 9. veebruaril kavas male ja lauatennis, mis traditsiooniliselt viiakse läbi Kärla spordihoones. Hoiame siis omadele pöialt!

Print Friendly, PDF & Email