Kätlin Poopuu ootab rõõmuga hommikuid (4)

Kätlin Poopuu ootab rõõmuga hommikuid

ARMASTAB OMA TÖÖD: “Ma nii armastan oma tööd, et ei kujuta end ettegi midagi muud tegemas,” ütleb Kätlin Poopuu. Foto: Sander Ilvest

Rõõmsameelset ja jutukat Kätlin Poopuud teavad kõik, kes on sattunud päästemajja või veetnud vahva päeva päästetehnikaga seotud üritustel. Ei ole vist ühtegi lasteaialast, kes Kätlinit ei tunneks, samal ajal kui eakamad teavad teda kui suitsuanduri paigaldajat.

Kuidas suitsuanduri eest hoolitseda ja miks seda peab tegema, kuulsin Lääne päästekeskuse ennetustöö vanemspetsialisti Kätlin Poopuu suust mõni kuu tagasi, kui ta lasteaialastele loengut pidas. Mudilastele pole kerge rääkida, sest nad annavad ju kohe märku, kui igav on. Kätlin tuli sellega aga edukalt toime, sest lapsed kuulasid teda huviga ning esitasid vahvaid küsimusi ja asjakohaseid kommentaare.

“Ma nii armastan oma tööd, et ei kujutaks ettegi end midagi muud tegemas,” ütles Kätlin mulle tookord. Ja tõepoolest, ükskõik millisele üritusele, kus on Kätlin, olen ma sattunud, on ta seal alati õhinaga selgitamas, julgustamas ja seletamas, taustaks ikka rõõmus ja nakatav naer.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email