200 erinevat kruusi Peetersite köögiriiulis (5)

200 erinevat kruusi Peetersite köögiriiulis

MÄLESTUSED REISIDEST: Raivo Peeters ütleb, et paljud kruusid on kaasa toodud just reisimeenetena. Foto: Sander Ilvest

Ei oskaks vahest arvatagi, et kellegi köögikapiriiulitel võib olla ligi kakssada (!) tassi. Igaühel neist oma lugu. Aga just nii uhket jooginõude kollektsiooni võib näha Raivo ja Marvi Peetersi kodus.

Ehkki algul on Raivo Peeters küll veidi kõhklev, et kas neil ikka on, mida näidata, on meie üllatus suur. Riiulitelt vaatavad vastu erinevate piltide ja logodega ning kuju ja stiiliga kruusid ja tassid. On suuremaid, on väiksemaid, suisa päris miniatuurseid. “Iga päev siin nende keskel, eks harjud ära. Aga nüüd tuleb vist jah uus riiul tellida. Kes teab, võib-olla tuleb neid veel,” nendib Raivo Peeters, muiates ringi vaadates.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email