Kuressaare võlakoormus elaniku kohta on 595 eurot

Eesti omavalitsustest on lõppeval aastal kõige suurem võlakoormus elaniku kohta – 1334 eurot – Viimsi vallal, vahendas BNS. Kohalike omavalitsuste finantsandmeid koondava pilveteenuse Riigipilv andmetel on suurem võlakoormus elaniku kohta ka Avinurme vallal (1043 eurot) ja Mõnistel (980 eurot).

Kuressaare linnal on võlakoormus elaniku kohta 595 eurot. Linnadest suurim võlakoormus elaniku kohta on aga Loksal, kus see ulatub 974 euroni elaniku kohta. Pärnu linna võlakoormus elaniku kohta on 654 eurot, Tallinna linnal 555 eurot ja Tartul 465 eurot.

Riigipilv on septembris rahandusministeeriumi, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ja Elioni koostöös käivitatud teenus, mis on muutnud mugavalt kättesaadavaks kohalike omavalitsuste finantsandmed.

Print Friendly, PDF & Email