Sõrves tegutsevadki lambavargad? (8)

Egon ja Merike Sepp kirjutavad oma Facebooki kontol, et pärast TV3 uudislugu Salme vallas kaduvatest sadadest lammastest ja kitsedest pöördus nende poole Läätsal elav naisterahvas, kelle laudast üritati öösel kell 2 samuti lambaid varastada.

Lisaks anti neile teada, et koplist on kadunud Pihtlas elava Rain Metsmaakeri valge sinisilmne mära, ning mandril käies kuulsid Sepad lihamüüjalt, et Saaremaalt käiakse pidevalt neile eluslambaid pakkumas, pakkujad sõidavad valge kaubikuga.

Läätsal elav naisterahvas, kes lehes oma nime näha ei soovinud, täpsustas, et lammas kadus tal juba kolm aastat tagasi 9. oktoobril. Ja mitte laudast, vaid mere äärest, kus liival olid kõrvuti selgelt näha auto- ja lambajäljed ning maas lambavillatutid. Et hiljem läks kaduma ka teine lammas ja tema õel kadus pooleaastane vasikas, otsustas ta loomapidamisest loobuda ja müüs allesjäänud lambad maha.

Valget kaubikut nägi oma kitsede kadumise kohas seismas ka Egon Sepp. Sepp kinnitas eile pärastlõunal Saarte Häälele, et koostab parajasti avaldust politseile loomade kadumise kohta. Sellesse paneb ta kirja kõik, mis ta inimestelt kuulnud on. Et tegemist on ametliku dokumendiga, ta selle sisu ajalehele täpsemalt kommenteerima ei soostunud.

Print Friendly, PDF & Email