Lõpp on käes!

Nii, nüüd on see siis käes, maailma lõpp. Päev, mil kaovad valgus ja heli. Katastroof, mille kartuses mõni meist ehk ikka konserve ja kuivaineid kokku ostis ning varakult plaane tegi, kuhu varjuda, et ellu jääda.

Ehkki – kui maailm otsa saab, milleks meile enam konservid ja varjendid. Kui on lõpp, siis on lõpp, nagu ütles Ivo Linna meie möödunudreedeses lehes.

Maailma lõppu on ennustatud juba aastasadu, kui mitte -tuhandeid ning tehtud seda vist lugematuid kordi. Looduskatastroofe, kus hukkunud sadu ja tuhandeid inimesi, on küll juhtunud, aga kas just maailmalõpuks ennustatud tärminitel?

Paratamatult on iga päev kellegi maailma lõpp. Inimese elu (ja surm) on kord niimoodi seatud.

Ülejäänud aga – ärgem muretsegem. Kui me neid ridu veel lugeda saame, järelikult ei ole päris maailmalõpp veel käes. Järgmise korrani!

Print Friendly, PDF & Email