Väinamere Liinid tihendab pühade ajal graafikut

Väinamere Liinid lisab Kuivastu–Virtsu liinile 21. detsembrist kuni 1. jaanuarini 78 lisareisi ja Rohuküla–Heltermaa liinile 12 täiendavat reisi.

Ettevõtte teatel on lisareisidele andnud kooskõlastuse ka majandus- ja kommunikatsiooniministeerium, teatas BNS. Kuivastu–Virtsu liinil toimub 21. detsembrist kuni 1. jaanuarini 78 lisareisi, mis tähendab, et kõigil kõrgema nõudlusega aegadel väljub laev mõlemast sadamast iga 35 minuti järel, teatas Väinamere Liinid.

Rohuküla–Heltermaa liinil toimub 12 täiendavat väljumist lisaks tavapärasele talvisele sõidugraafikule. Lisaks on tavapärase talvegraafikuga võrreldes paigutatud kuus väljumist ümber kõrgema nõudlusega aegadele.

24. ja 31. detsembril jäävad Rohukülast ära kell 22.30 reisid ja need toimuvad samadel päevadel hoopis kaks tundi varem ehk kell 20.30.

25. detsembril ja 1. jaanuaril jäävad ära kell 6.30 väljumised Rohukülast, nende asemel on väljumised 22. detsembril Rohukülast kell 12.30 ja Heltermaalt kell 14.30 ning 1. jaanuaril Rohukülast kell 8.30 ja Heltermaalt kell 10.30.

Print Friendly, PDF & Email