Elektrilevi loodab kõik katkestused kõrvaldada (2)

“Kõik hetkel teada olevad elektrikatkestused Saaremaal kõrvaldatakse täna õhtuks, mille järel Elektrilevi juhtimiskeskuse käsutuses olevad kümme Saaremaa rikkemeeskonda jätkab liinide parandustöid, kus katkestus on kõrvaldatud ümberlülituse teel,” teatas eile pärastlõunal Saarte Häälele Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kutti.

Eile kella 16 paiku olid prioriteetsemad kohad, kus meeskonnad veel rikkeid kõrvaldasid, Lümanda vallas Viidumäel ja Mustjala vallas.

Kaarel Kutti ütles, et eile läks hästi, sest erinevalt eelmistest päevadest päeva jooksul rikkeid ei lisandunud.

“Kui rikkeid peaks õhtu jooksul lisanduma, loodetakse ka nendega veel tänase päeva jooksul tegeleda,” sõnas Kutti, lisades, et eelmise nädala teisel poolel alanud pingelise olukorra, kus jäide ja nädalavahetuse torm elektriliine lõhkusid, võis eileõhtuse seisuga lõppenuks lugeda.

Print Friendly, PDF & Email