Timo Hartikainenist saab Idea juht (1)

Reklaamiagentuuri Idea senine juht Evelin Mägioja annab ettevõtte juhtimise üle tosin aastat Starmani kommunikatsiooni ja turundust juhtinud saarlasele Timo Hartikainenile.

Turundusuudiste portaali Best Marketing andmeil annab Eesti suuremate reklaamiagentuuride hulka kuuluv Idea AD juhtimise üle tugevale professionaalile, kellega on koostööd tehtud mitu aastat. Nimelt on Starman ja Idea olnud partnerid 2009. aastast.

Timo Hartikaineni kinnitusel avanes tal erakordne võimalus asuda võimeka tiimi etteotsa, mille head toimimist on ta Starmani turundusjuhina saanud aastaid lähedalt jälgida.

Ta märkis, et Idea juhtohjade haaramine tuli kuidagi loomulikult. “Oleme koostööd teinud peaaegu kolm aastat ja üksteist tundma õppinud. Mingil hetkel tundus, et kui me nii sarnased oleme, tuleks äkki koos midagi veel paremat välja,” sõnas ta. Idea juhina peaks tal tööd enda arvates jaguma. Tegeleda tuleb nii inimeste juhtimise kui ka agentuuri müügitulu suurendamisega.

Timo Hartikaineni sõnul jääb ta Starmani turundusteemadega seotuks ka reklaamiagentuuris töötades. “See on veel eriti hea. Starman jääb meie videokliendiks edasi ja ma saan oma kogemust seal edasi rakendada konsultandi rollis,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email