Parimad müürsepad tulevad Saaremaalt (1)

parimad müürsepad

Foto: Ametikool

12.–13. detsembril toimus Viljandi ühendatud kutsekeskkoolis noorte müürseppade kutsevõistlus “Jõulukellu 2012”, kus võidutsesid saarlased.

Müüriladumisoskustes olid parimad Kuressaare ametikooli õpilased Siim Kaljurand (pildil vasakul) ja Steven Šubin, kes kevadel võitsid ka ehituspuuseppade võistluse. Neile järgnesid Mihhail Orlov ja Maksim Vinogradov Sillamäe kutsekoolist ning Võrumaa kutsehariduskeskuse kasvandikud Elmo Jaaniste ja Mihkel Viirsalu.

“Ülesanne oli kõigile küll jõukohane, kuid ette antud ajast läksid nii mõnedki võistkonnad üle. Kuid juba esimesel päeval oli näha, et võidu poole sammub jõudsalt Kuressaare ametikool,“ ütles Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusõppeosakonna juhataja Rein Kalda. Tema sõnul tõid saarlastele võidu professionaalne koostöö ja tugev võistlusnärv.

Print Friendly, PDF & Email