Jalakäija aeti sebral alla (22)

Eile hommikul sai Kuressaares Tallinna tänava ülekäigurajal autolt löögi jalakäija, kes toimetati vigastatuna Kuressaare haiglasse.

Politsei peatas liikluse ning autojuhtidel tuli üsna kaua oodata, enne kui nad kesklinna poole liikuma said hakata.
Politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht kinnitas, et 14. detsembril kella 8.15 ajal toimus liiklusõnnetus Kuressaares Tallinna tänaval maja nr 58 juures liiklusmärkidega tähistatud reguleerimata ülekäigurajal. “Seal ei andnud 48-aastase mehe poolt juhitud sõiduk Citroen Jumper, mis liikus mööda Tallinna tänavat kesklinna suunas, teed ülekäigurajal teed ületavale 48-aastasele naisterahvale,” selgitas Tammeleht, lisades, et kiirabi toimetas kannatada saanud jalakäija haiglasse uuringutele.

Tammelehe sõnul kasutas jalakäija nõutavat helkurit ning sõidukijuht omas juhtimisõigust ja oli kaine.

Print Friendly, PDF & Email