Kolledžiõpilased kogusid loomadele 370 eurot (1)

Kolledžiõpilased kogusid loomadele 370 eurot

Foto: Sander Ilvest

TTÜ Kuressaare kolledži tudengid kogusid Saare Selveris eelmisel reedel piparkookide ja glögi müügiga ning heade inimeste annetustena 370 eurot, mis anti eile üle MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu juhatajale Helen Kulešale. 

“Raha kogumine loomadele läks tudengitel üle ootuste hästi. Saarlased on väga helded, mida näitas ka see, et Selveris osteti kõik piparkoogid ära esimese pooleteist tunniga ning mõnele soovijale küpsetasime nädala alguses piparkooke juurdegi,” ütles heategevusmüügi projektijuht Liis Roosvald.

Pildil vasakult Helen Kuleša, Malle Kukk (süles koer Suhkruke), Ragne Vainov, Kristiina Lember, Liis Roosvald, Heleri Aus, Jaanika Kaaring ja Aveli Käärd. Raha aitasid koguda veel Maarja Randma ja Kertu Pääbo.

Print Friendly, PDF & Email