Kuressaare südalinnas asuva Saarte Hääle toimetusega ühes majas avab veel enne selle aasta lõppu uksed uus restoran – Lavendel.
Restorani avamise taga seisab La Perla peakokk Kristo Putnik, kes alles sel suvel avas Salmel oma kiirsöögikoha Viking Burger, mis on klientidelt palju kiidusõnu pälvinud. Ettevalmistused uue restorani uste avamiseks on kestnud mõnda aega. Viimati Bruno nime kandnud kohviku ruumid on saanud vahepeal uue näo ja sisustuse ning on nüüd peaaegu valmis uksi avama restoranina.
“Soov on avada juba 25. detsembril, aga see sõltub päris mitmest asjast,” tunnistas Kristo Putnik, kelle sõnul on veel mõningad asjatoimetused tarvis jutti ajada. Näiteks peaks pliit restorani kööki jõudma kohale ilmselt tuleval nädalal.
Restorani nimi on Putniku sõnul valitud interjöörist tingituna. “Vaatasime lihtsalt oma värvitoonide lahendust, et milliseid toone on kasutatud. Põhiline toon on lavendel ja selle nime me siis ka panime,” selgitas ta.
Oma restorani avamise mõte on Kristo Putniku kinnitusel tal juba pikka aega olnud. “Ammusest ajast on olnud eesmärk avada kunagi oma restoran,” sõnas ta. Ühtekokku mahub uude kohta korraga 28 külastajat. “Laudu on vähem, aga need on suhteliselt suured. Nii et saab ka suurema seltskonnaga sööma tulla,” märkis ta.
Kristo Putnik ei pelga, et restorane Kuressaares juba liiga palju oleks. “Turgu peaks ikka jaguma, loodame vähemalt,” sõnas ta. Ise ei kavatse ta sugugi ainult omanikurolli jääda, vaid kindlasti kaasa lüüa ka restorani köögis.
“Tuleb oma ideid ja eelnevaid kogemusi rakendada,” tähendas ta.
La Perlas on head toidud. loodame siis ka Lavendlis kõhu täis süüa
La Perlas olid(!) head toidud, enam ei ole, tase on ikka kukkunud kolinal.
Kui toidud söödavad ja hind normaalne, siis on edu garanteeritud. Hinna ja kvaliteedi suhe peab paigas olema, kahjuks ei ole pea kolmveerand Kuressaare toitlustusasutustest sellest aru saanud.
Jama mehed,tee võite sinna Hansa kohviku endistesse ruumidesse kas või Argentiinast pärismaalased kohale tuua(LKA eksagent proovis ka) aga Hansast paremat ei tule nagu nii(sigade söögi kohti on ümberringi navaalom) – pole Mammslit ja Baumani pole…
Hansa kohvik oli üks täissuitsetatud urgas.
Ma ei tea, mida selles kontekstis nimetada tasemeks. Kõik on suhteline ja paraku jäävad kõik teised Kuressaare söögikohad praegu oma tasemelt La Perlale alla.
Jah, nõus. Kunagi oli see täissuitsetatud urgas isegi armas aga aeg on edasi läinud ja enam sellega ei lepiks. Tahan head puhast kohta ja toitu.
Bruno kohvikust sai suure tassi maitsvat ja aromaatset kohvi, peaks nii jätkuma, sest kohvi kvaliteediga ei saa narrida, kunde ei tule tagasi !!!
Ega see kohviku pidamine Kuressaares lihtne pole. Pole ju inimesi ja need mõned kes on ainult otsivad vigu ja tahaks kõike poolmuidu saada.
saarte hääl ja bruno aga kuhu see restoran tuleb?kuidagi selgemalt ei oska kirjutada
Oma rahulolu ja arvamusi olemasolevate söögikohtadega saate jagada siin: http://www.facebook.com/pages/S%C3%B6%C3%B6gikohad-Kuressaares/197598793609692
Tehke neid kohvikuid sinna pisikesse Kuressaarde nii palju kui tahate, aga kurat, makske palka ka. Ostujõuetu rahvas ei tekita selles linnas mitte mingisugust käivet ja see “Lavendel” saab oma uksed samamoodi kinni panna nagu kõik teised kohvikud.
Edu Lavendlile . eelmisel rentnikul önnestus vaid ca näd. aega rahvale suppi pakkuda. Siis tömmati kiled akende ette.
Olge tublimad.
mina olen ka cafe brnos töötanud et suvel käib rohkem inimesi
Perlas pole isegi suvalist pastat koorekastemes enam! Chameleonis on palju parem valik minu meelest.