Mis juhtus? (4)

Põleng rae poesVeok sõitis jalakäijale otsa
11. detsembril kella 8 paiku juhtus liiklusõnnetus Leisi vallas Upa–Leisi maanteel Karja küla bussipeatuse juures. Bussipeatuses astus sõiduteele 53-aastane naine, kellele sõitis otsa teisest autost möödasõitu sooritav veok Mazda, mida juhtis kaine ja juhtimisõigust omav 49-aastane mees.
Vigastada saanud jalakäija toimetati haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.
Avarii toimus eile kella 12 ajal ka Orissaare vallas Tumala kandis. Seal õnneks inimesed vigastada ei saanud.

Varastati mobiiltelefon
4. detsembril varastati Kuressaares Hariduse tänaval asuvast asutusest mobiiltelefon. Kahju suurus on selgitamisel.

Trepikojas oli suitsuvingu
10. detsembril kell 17.34 said päästjad väljakutse Kuressaare linna Niidu tänavale, kus kortermaja trepikojas oli tunda suitsuvingu. Kui päästjad kohale jõudsid, selgus, et tulekahju ei ole, kuid ilmselt oli õues lastud ilutulestikurakette ja sellest tekkinud suits oli imbunud trepikotta. Päästjad ventileerisid trepikoja.

Eile päeval kõlas Kuressaare kesklinnas taas sireenide huilgamine ja Raekoja tänavale kihutas kaks tuletõrjemasinat (fotol). Häirekeskusele kell 14.30 laekunud teate kohaselt suitses Rae kaupluse katus.
“Keevitamise tagajärjel oli tekkinud lokaalne põlemine, mille töömehed kustutasid pulberkustutiga,” ütles Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Trink.

Politsei tabas joobnud juhi
Esmaspäevahommikuse politseireidi käigus Kuressaares tabati üks rooli istunud joobnud sõidukijuht. Kokku kontrolliti Kuressaares kella 8 ja 9 vahel 143 juhti.

Print Friendly, PDF & Email