Võrkpalli karikavõistlustel selguvad paremad

Sel nädalal mängiti STÜ Saaremaa karikavõistluste raames neli kohtumist. Koha finaalturniiril kindlustas endale Spordikooli võistkond, kes alistas kahel korral kindlalt KG/Pihtla meeskonna tulemusega 3 : 0.

Valjala võitis oma kodumängus STÜ meeskonda 3 : 0. STÜ kodusaalis on korduskohtumine 13. detsembril kell 20.15.
Neljas mäng toimus Silvestoni ja SK Muhu/Moekasti vahel, mille võitis Silvestoni meeskond tulemusega 3 : 0.

Korduskohtumine toimub 14. detsembril kell 19.30 Muhu spordihallis. Eelnevalt on endale koha finaalturniiril juba kindlustanud Kaarma meeskond, kelle vastane selgub Silvestoni ja SK Muhu/Moekasti mängu tulemusest. Spordikooli vastane finaalturniiril selgub aga STÜ ja Valjala mängu tulemusest.

Finaalturniir toimub Kuressaare spordikeskuses 29. ja 30. detsembril.

MTÜ Saaremaa Võrkpall

 

Print Friendly, PDF & Email