Saarte Hääl sai sünnipäevaks palju uusi tellijaid

Eilne Saarte Hääle kuues sünnipäevakampaania läks väga hästi korda. Tellijad ummistasid nii telefoniliinid kui ka toimetuse eesruumi. 

“Meil läks paremini kui möödunud aastal,” märkis Saarte Hääle vastutav väljaandja Gunnar Siiner. Levijuht Kerli Rüütel lisas, et see oli meeldiv üllatus. “ Ei lootnudki nii suurt melu,” märkis Rüütel.

Eile telefonitsi oma tellimust pikendanud ja lehte algusest peale tellinud Aino Opp Kuressaarest ütles, et on lehega väga rahul. “Horoskoop meeldib mulle, Oma Kodu tuleb ka,” sõnas ta. Sama rahul on oma kinnitusel ka püsitellija Inge Leis Viimsi vallast. “Leht on väga hea. See on põhiline,” ütles ta.

Kalvi Selberg Pihtla vallast lausus lehetellimust pikendades, et tema loeb kahte maakonnalehte korraga ega raatsi kummastki loobuda.

Saarte Häält sai eile tellida kolmeks kuuks “õnnelikel tundidel” kl 15–17 poole hinnaga.

Print Friendly, PDF & Email