Kuressaare noortekeskuses tänati vabatahtlikke (1)

Kuressaare noortekeskuses tänati vabatahtlikke

MEREPÄEVADE SILMAPAISTVAIM VABATAHTLIK: Kuressaare merepäevade peakorraldaja Reet Truuväärt annab tänukirja üle Karli Jakuninile. Foto: Sander Ilvest

Kolmapäeva õhtul tähistas MTÜ Saaremaa Vabatahtlikud Kuressaare noorte huvikeskuses rahvusvahelist vabatahtlike päeva. Toimus valdkonda tutvustav infoõhtu ja tänati Kuressaare merepäevade tublisid vabatahtlikke.

Merepäevade parima vabatahtliku tiitli pälvis Karli Jakunin, kellele Kuressaare merepäevade korraldaja Reet Truuväärt andis üle ka tänukirja. Tänukirja pälvisid kõik, kes aitasid möödunud suvel vabatahtlikena merepäevade korraldamisele kaasa.

Oma eduloo rääkisid president Toomas Hendrik Ilvese poolt tunnustatud aasta vabatahtlikud 2010 Tom Rüütel ja Taavi Rauniste ning Elo Naaber, vabatahtliku tööd elustiilina võttev Kailiis Rannik ja teisedki.

Infoõhtu peakorraldaja, MTÜ Saaremaa Vabatahtlikud eestvedaja Merlin Helm selgitas, et ürituse eesmärk oli teadvustada vabatahtliku töö tähtsust ja panna rohkem inimesi vabatahtlike organisatsioonidega liituma.

“Soovisime kokku kutsuda kõik sellest valdkonnast huvitatud inimesed ja ka organisatsioonid ehk kaasajad, kaasalööjad, abivajajad ja -pakkujad ning nad omavahel kokku viia. Ja tutvustada MTÜ-d, kes seda vahendamist korraldab,” rääkis ta.

“Oleks vahva, kui üritusest saaks iga-aastane traditsioon ja et neid inimesi, kes iga päev teevad väiksemaid või suuremaid heategusid, ka märgataks, tunnustataks ja mõistetaks,” ütles Merlin Helm, avaldades lootust, et samasugune üritus toimub ka järgmisel aastal.

Print Friendly, PDF & Email